Hvad var årsagerne til Nanjing-massakren? + Eksempel

Hvad var årsagerne til Nanjing-massakren? + Eksempel
Anonim

Svar:

Jeg er måske ikke den bedste eller mest kvalificerede ekspert på denne episode, men jeg læser nogle bøger og rapporter, der beskriver perioden og krigen, der fører til denne episode, og jeg vil forsøge at kommunikere mine indtryk.

Forklaring:

Vi må tænke på situationen og forbindelserne på det tidspunkt mellem Kina og Japan (låst i en forfærdelig krig - anden kinesisk-japansk krig), der førte til massakren for at forsøge at forstå rødderne af en sådan frygtelig episode.

Først og fremmest blev den japanske fælles person undervist om, at han var overlegen og især overlegen for kineserne, der som følge heraf blev betragtet som en ikke-enhed ud fra den menneskelige tilstands synspunkt. For eksempel kan du tænke på de tyske troppers holdning under operationen Barbarossa mod Sovjetunionen, hvor den russiske bonde, soldat eller anden blev betragtet som subhuman og dermed ikke fortjener nogen nåde eller frækhed.

For det andet skal vi se på de jødiske soldaters frygtelige forhold (langt væk fra hans hjem) med hensyn til hårdhed og brutal behandling i hæren. Den japanske soldat blev bogstaveligt talt brutaliseret af sine overordnede og mest af tiden af sine kammerater også! Tanken om at være barmhjertig eller venlig blev anset for næsten som en forræderisk handling og sandsynligvis straffet hårdt! Dette betyder ikke at være en undskyldning for de grusomheder, der blev begået under massakren, men kun en måde at rationalisere det utrolige faktum, hvor en helt normal og sandsynligvis venlig person i det normale liv kunne og ville blive til et blodtørst monster under særlige omstændigheder, hvor han var endelig fri til at udlade på andre de frygtelige ting, han måtte udholde.

En endelig mulig årsag var, at de japanske styrker exaspererede, at de i store træk ville have hævdet, efter at de havde lidt store tab under den tidligere kamp for Shanghai ved hjælp af en overraskende effektiv og heroisk kinesisk hær.

Det er kun nogle tanker, som jeg udarbejdede, som jeg fortalte dig, fra mine læsninger (meget få dokumenter overlevede alligevel) på dette forfærdelige emne. Jeg tror alligevel, at du kan finde mere relevant og kvalificeret information i litteraturen.