Hvilket kosmologisk problem er "mørk energi", der menes at løse?

Hvilket kosmologisk problem er "mørk energi", der menes at løse?
Anonim

Svar:

universets ekspansion

Forklaring:

I starten blev det antaget, at universets ekspansion gradvist vil falde ned, da gravitationsstyrken vil trække alt nærmere. Men senere viste observationerne, at ekspansionshastigheden faktisk er gået op i stedet for at gå ned som forventet teoretisk. Løsningen til dette problem blev navngivet - "Mørk Energi".

For mere detaljerede oplysninger anbefaler jeg stærkt at besøge dette link:

Svar:

Acceleration i hastigheden af universets ekspansion.

Forklaring:

På den måde, jeg forstår det, er en enhed, som de har mærket "mørk energi", forpligtet til at forklare accelerationen i universets ekspansion.

Astronomen Edwin Hubble opdagede at universet voksede. Han gjorde denne forbindelse ved at observere skiftet (mod den røde ende af spektret) af lys fra fjerne galakser. Dette kunne kun forklares, hvis de fjerne galakser var tilbagestående fra os med stor hastighed. Desuden fastslog han, at jo længere væk galaksen var, desto hurtigere var den tilbage.

Hurtigt frem til de seneste år, da det blev opdaget, at universet ikke kun voksede ud, men at ekspansionshastigheden voksede. Dette syntes dybt i modsætning til hvad vi ved om tyngdekraften - ekspansionshastigheden skal falde, ikke stigende.

Derfor blev tilstedeværelsen af mørk energi, der arbejder som en tyngdekraft som disse store kosmologiske afstande, udledt.