Hvad betyder logorrhea?

Hvad betyder logorrhea?
Anonim

Svar:

Det er en tendens til at vise ekstrem loquacity (kvaliteten af at tale en hel del eller talkativeness).

Forklaring:

I en nøddeskal:

Logorrhea (undertiden stavet logorrhoea) er en kommunikationsforstyrrelse, hvorved en person udtrykker overdreven ordiness med mindre (eller undertiden) usammenhængende (eller forvirrende) kontekst af talte sætninger.

Det er en psykisk sygdom og en lidelse.

Det kan omfatte overdreven snak og mumling monotont til andre og (værste tilfælde) for sig selv. Personer med denne lidelse kan gentage bestemte ord eller sætninger igen og igen, hvilket resulterer i en forvirrende sammenhæng i hans / hendes talte sætninger.

Forstyr ikke det:

Bemærk venligst at dette er en ekstrem lidelse. For eksempel, hvis du har et barn, der holder taler igen og igen, men så længe han / hun stadig kan spore, hvor han / hun er på vej hen til det, han / hun siger og kan foretage en korrekt samtale med dig, din barn lider ikke denne lidelse. Bare slappe af og have det sjovt at tale med barnet (børnene kan være rigtig snakkesalige).

Det kan kun betragtes som en lidelse, når det kan forstyrre de daglige rutineaktiviteter og hans / hendes fulde evne til at leve, eller det kan være meget ekstremt, at barnet ikke gør andet end gentag sætninger igen og igen.