Hvorfor er en kemisk synaptisk transmission ensrettet? Giver calcium op Ca + -kanaler i pæren og Ca + rushes ind og tillader neurotransmittere at komme ind?

Hvorfor er en kemisk synaptisk transmission ensrettet? Giver calcium op Ca + -kanaler i pæren og Ca + rushes ind og tillader neurotransmittere at komme ind?
Anonim

Svar:

Synaptisk transmission er ikke-retningsbestemt, fordi neurotransmittere ikke kan udveksles ellers.

Forklaring:

En synapse er en forbindelse mellem to neuroner i vores kroppe. Synaps er vist skematisk nedenfor.

En synapse har en side, der frigiver neurotransmittere og en side der kan modtage dem. Når et signal bevæger sig mod en sådan synaps, frigives disse neurotransmittere i det synaptiske hul og kan rejse frit rundt. Hvis en sådan neurotransmitter er bundet til en receptor på det andet sted i det synaptiske hul, frigiver dette et andet signal, der bevæger sig længere og længere i vores krop.

Vi ser nu, at disse neurotransmittere ikke kan forårsage et signal at gå baglæns. Receptorstedet kan ikke frigøre dem, og den synaptiske knap kan ikke modtage dem.

For din interesse er neurotransmittere for det meste brudt ned i det synaptiske hul, efter at de er udgivet, så et andet signal kan komme igennem!

Der er to typer af virkninger forårsaget af neurotransmittere: excitation og hæmning. Inhibering er, når et molekyle sænker potentialet for at skabe et nyt elektrisk signal, og excitation er, når et molekyle øger potentialet til at skabe et nyt elektrisk signaludgang.

Hvorfor er det vigtigt at have en ensrettet enhed i vores nervesystem?

Dette skyldes, at alle de andre neuroner ikke har en bestemt retning. Forestil dig, hvad et kaos ville blive skabt, hvis alt bliver udløst og udløst, fordi du ikke kan stoppe et signal!

Hvad har calcium at gøre med dette?

Calcium er en del af det system, der frigiver neurotransmitterne i det synaptiske kløft. Hvis et elektrisk signal når synaps, åbnes membranporte og calcium overføres til synaps, hvilket skaber en høj koncentration indeni (se billede nedenfor). Specifikke proteiner på membranen i neurotransmitterbæreren (boblerne) reagerer på denne højere koncentration og smelter sammen med cellemembranen og frigiver neurotransmitterne i det synaptiske spalt.