Hvilken opdagelse førte Darwin til at udvikle sine teorier om tilpasning?

Hvilken opdagelse førte Darwin til at udvikle sine teorier om tilpasning?
Anonim

Svar:

Der var ingen opdagelser, der førte Darwin til at udvikle sine teorier.

Forklaring:

Darwins teori er stort set enten et eller et argument.

Enten er alle arter fastgjort af Gud, nøjagtigt som arterne iagttages.

Eller alle arter er relateret til hinanden ved nedstigning med modifikation fra en fælles forfader.

Denne art kan ændres var velkendt i videnskabelige kredse. Linnaus far til klassificeringssystemet havde skrevet om hybridisering og hvordan "nye arter" kunne dannes ud fra kombinationen af eksisterende arter. Dette var ikke en ny opdagelse

Darwin anvendte Lyells teorier om uniformtarisme i geologi til biologiske forandringer. Idéen om nutiden er nøglen til fortiden ved langsom ensartet forandring var ikke en opdagelse, men selv en teori. Hvad var nyt var Darwins anvendelse af denne geologiske teori på en foreslået biologisk proces.

En del af magten i Darwins teori var appel af tilpasning, som kunne forklares udelukkende af naturlige årsager. Oplysningsfilosofien var, at alt skulle forklares ved hjælp af kun naturlige årsager, der kunne observeres eller forklares af menneskelig en grund. Darwins teori var i tråd med denne filosofi og blev bredt accepteret på grund af dette. Oplysningsfilosofi var ikke en ny opdagelse. At finde en forklaring på livet foreneligt med filosofien var.

Darwins teori var ikke baseret på nye videnskabelige opdagelser, men en anvendelse af andre videnskabelige teorier og videnskabelige filosofier på en ny og romanisk måde.