Hvad er forskellen mellem en terapeut, psykolog, psykiater og rådgiver?

Hvad er forskellen mellem en terapeut, psykolog, psykiater og rådgiver?
Anonim

Svar:

En terapeut er til behandling eller behandling. En psykolog er for psykologi på akademisk niveau. En psykiater er for psykologi på et medicinsk niveau. En rådgiver er en, der giver råd.

Forklaring:

En terapeut er bredt udtryk for en person, der giver dig en bestemt type terapi (således er der fysioterapeut og psykoterapeut)

En psykolog er en person, der praktiserer psykologi på et akademisk niveau. Praktisk set er disse mennesker, der udfører flere studier og forsker om menneskelig adfærd og mentale processer.

En psykiater er en person, der praktiserer psykologi på et medicinsk niveau. Praktisk set er disse mennesker, der udfører diagnoser og undersøgelser om, hvordan elementer både eksternt og internt påvirker en persons psykiske tilstand. Ved interne hormoner, kroppsprocesser, sygdomme og motivation, Ved eksterne oplevelser (traumer, manier, frygt), Narkotika og stoffer, Peer Pressure og Social Interaction.

En rådgiver er bred sigt, for nogen, der giver råd og forslag. (Således Erhvervsrådgivere, Finansrådgivere, Vejledningsrådgivere, Ægteskab og Annulleringskonsulenter og almindelig Forældremyndighed)

Og du har glemt en anden psyk-relateret person, psykometrikerne, feltarbejderne, som udfører undersøgelser, skaber og administrerer skriftlig eller ikke-skriftlig test, hjælper psykologen med deres livsmål og ting sådan. "Psykologi plus matematik"