Hvorfor frigøres neurotransmittere?

Hvorfor frigøres neurotransmittere?
Anonim

Svar:

følgende er grundene !!

Forklaring:

  1. Handlingspotentialet (elektrisk strøm (> -65mv), der er propogeret inden for og mellem individuelle neuroner) propogeres ind i den presynaptiske (før synaps) neuron.

  2. Spændingsgated calcium (Ca ++) kanaler i aksonterminalen (del af neuronen) åbner, og Ca ++ ioner indtaster terminalen.

  3. Ca ++ forårsager synaptiske vesikler (fyldt med neurotransmitter) for at smelte sammen med den presynaptiske terminal og briste, frigive transmittermolekylerne ind i det synaptiske kløft (området mellem det præsynaptiske neuron og det postsynaptiske neuron)

  4. Nogle transmittermolekyler binder til specielle receptormolekyler i den postsynaptiske membran, der fører direkte eller indirekte til åbningen af ionkanaler i den postsynaptiske membran. Den resulterende strøm af ioner skaber et lokalt excitatorisk postsynaptisk potentiale (EPSP) eller hæmmende postsynaptisk potentiale (IPSP) i postsynaptisk neuron.

  5. IPSP'erne og EPSP'erne i den postsynaptiske celle spredte sig mod et område kendt som axonhøjen. Hvis depolariseringen er tilstrækkelig nok til at nå tærsklen (-65mv), vil denne neuron brand et actionpotentiale.

  6. Tilbage i synaps inaktiveres ubrugt neurotransmitter ved enzymer, genoptagelse eller kan anvendes som et autokrine signal (et signal af et neuron, som har en direkte virkning på sig selv), hvilket resulterer i en reduktion i frigivelse af neurotransmitter.