Hvorfor er navneord som kød, salt eller røg ikke ordentlige navneord? De hedder en bestemt mad, ikke?

Hvorfor er navneord som kød, salt eller røg ikke ordentlige navneord? De hedder en bestemt mad, ikke?
Anonim

Svar:

En ordentlig navne henviser til en enkelt specifik ting. Eiffeltårnet er en særlig bygning i Paris. "Kød" henviser ikke til en enkelt specifik ting, og heller ikke "salt" eller "røg".

Forklaring:

Et ordentligt navneord betegner en enkelt specifik ting. For eksempel hedder Eiffeltårnet en bestemt bygning i Paris.

Der er navneord, der navngiver specifikke ting, der på en måde kan være en ordentlig navneord og i en anden forstand kan være et almindeligt navneord. Hvis jeg for eksempel bruger ordet "colosseum", kan jeg bruge det som et almindeligt substantiv til at tale om den lokale koncertsal, eller jeg kan bruge det som et ordbogen "Colosseum" og henvise til en bestemt bygning i Rom (vs. LA Coliseum, der henviser til en bestemt bygning i Los Angeles).

Så lad os gå til de pågældende ord: kød, salt, røg. Disse ord henviser til ting (for eksempel "kød" refererer til dyrs kød), men de henviser ikke til en enkelt specifik ting. For eksempel, når jeg siger "kød", kunne jeg henvise til kyllingekød, oksekød, svinekød. Hvis det er oksekød, er det bøf? hamburger? ribben? Og selvom vi har indsnævret valget til, siger hamburger, når vi går til butikken, kan vi pege på en bestemt kødpakke og sige, at den ene og kun den ene i hele verden er Kød og alt andet er noget andet? Ingen.