Hvad er det enkle emne i disse sætninger? Jeg har et hurtigt spørgsmål. Dette er virkelig forvirrende for mig.

Hvad er det enkle emne i disse sætninger? Jeg har et hurtigt spørgsmål. Dette er virkelig forvirrende for mig.
Anonim

Svar:

I første sætning er "Marshall Taylor" det enkle emne. I anden sætning er "titler" det enkle emne.

Forklaring:

Første sætning #1#. Når du finder det enkle emne, kan du krydse eventuelle præpositions sætninger for at gøre det nemmere. Sætningen er "Ved alder tretten, vandt Marshall Taylor sin første amatør cykel løb." Prepositional sætninger ændrer sætninger, der ændrer et verb eller et navneord. De begynder med en præposition og slutter med et objekt af en præposition. For mere om præpositions sætninger, prøv at bruge www.grammarly.com/blog/prepositional-phrase/.

Lad os nu finde de præpositionelle sætninger i denne sætning. "Ved alderen tretten" er den eneste præpositionsfras i denne sætning. For at gøre det nemmere kan vi fjerne præpositions sætningen fra sætningen. Nu er sætningen "Marshall Taylor vandt sin første amatør cykel løb."

Enkle emner er person, sted, ting eller ide om, at sætningen handler om. I denne sætning er Marshall Taylor genstand. Hvis du ledte efter det komplette emne, ville du begynde ved starten af sætningen og slutte med det sidste ord før verbet. Hvis du vil have flere oplysninger om dette, skal du gå til www.chompchomp.com/terms/subjects.htm

Den anden sætning ville du gøre det samme. Vores sætning er "I løbet af disse år blev internationale og amerikanske championship titler tildelt Taylor." Lad os begynde med at tage de præpositions sætninger ud. Så vi fjernede "I løbet af disse år" og "til Taylor". Nu er vores sætning "Internationale og amerikanske mesterskabs titler blev tildelt." "International" og "American" er begge adverb, der ændrer et adjektiv, "mesterskab", så de kan ikke være det enkle emne. "var" er verbet, og emnet skal være før verbet. Så det enkle emne i denne sætning ville "titler" være det enkle emne,

Hvis dette var forvirrende, eller hvis du har et andet spørgsmål om linkene eller noget i mit svar, så lad mig det vide.

Svar:

I sætning 1, Marshall Taylor er det enkle emne og det komplette emne.

I sætning 2, titler er det enkle emne. Det komplette emne er "internationale og amerikanske mesterskabstitler", et sammensat emne, der er forbundet med sammenhængen "og".

Forklaring:

Præpositions sætningerne, der begynder begge sætninger, kan være forvirrende. Sætningerne ændres ikke, hvis disse sætninger flyttes til slutningen af sætningen.

- Marshall Taylor vandt sin første amatør cykel løb i alderen tretten.

- Internationale og amerikanske mesterskabs titler blev tildelt Taylor i løbet af disse år.

I sætning 1 er emnet og verbet "Marshall Taylor vandt".

I sætning 2 er emnet og verbet "titler tildelt".

- internationale og amerikanske mesterskab "er adjektiver der beskriver emnet" titler ".