Hvem overgav til patrioterne den 17. oktober 1777?

Hvem overgav til patrioterne den 17. oktober 1777?
Anonim

Svar:

Britiske general John Burgoyne

Forklaring:

Overgivelsen var kulminationen af den britiske Saratoga-kampagne. Tidligt i krigen målte Storbritannien Hudson River Valley på grund af dets strategiske betydning. Planen var, at General Burgoyne skulle lede en styrke syd fra Canada, mens General William Howe skulle sende en hær fra New York (byen var taget af briterne kort efter krigsudbruddet).

I stedet sendte Howe sine tropper for at tage Philadelphia (som han til sidst havde succes med). Dette forlod Burgoyne overfor Patriot-hæren på egen hånd. I mellemtiden voksede støtten til patrioterne, og patriot hæren voksede sammen med den. Ved kampene i Saratoga mistede Burgoyne sig til patriot hæren og blev tvunget til at trække sig tilbage den 7. oktober.

Over en uge senere, efter kontinuerlige overgreb og tilbagetrækninger, blev Burgoyne enig i overgivelsesbetingelser, og den 17. oktober marcherede hans tilbageværende soldater ud og overgav deres våben til patrioterne.

Mens det er omtvistet, om kontrollen med Hudson River Valley endte med at være vigtig for krigsindsatsen, havde slaget ved Saratoga store indvirkninger på udenrigspolitikken. Frankrig havde støttet patriot hæren med ammunition, men havde ikke officielt tilsluttet sig krigen. For det meste ønskede de at se bevis for, at patriot hæren havde chancen for sejr. Endnu vigtigere var, efter Saratoga, at Frankrig var bekymret for, at Storbritannien ville forsøge at forhandle en fred, som ville tillade Storbritannien og dets kolonier, genforenet, at angribe fransk territorium.

Da nyheden om Saratoga nåede Frankrig, kom de til en alliance og officielt erklærede krig mod Storbritannien i februar 1778. Spanien og Nederlandene fulgte med i løbet af de næste to år.

Burgoynes fiasko bad også det britiske parlament om at sende en fredskommission. Imidlertid, inspireret af ny udenlandsk støtte, nægtede de nye USA at acceptere vilkårene bortset fra fuldstændig uafhængighed.