Hvilken slags samfund lavede William Penn i Pennsylvania?

Hvilken slags samfund lavede William Penn i Pennsylvania?
Anonim

Svar:

Han skabte et vennersamfund baseret på tanken om tolerance, som han hidrører fra hans quaker-tro

Forklaring:

William Penn var en quaker, der troede på tolerance, fred og venskab. Han skabte Pennsylvania (som blev opkaldt efter ham) på disse principper. For eksempel etablerede han fredelige relationer med indfødte. Philadephia kommer fra Philia (kærlighed på græsk) og Delphia (navnet på en græsk by med et tempel dedikeret til Apollo).

Svar:

William Penn ønskede at skabe et samfund, hvor der ville være fuldstændig religiøs og ligestilling mellem mennesker.

Forklaring:

William Penn var en Quaker. Quakersne var blevet forfulgt i England for deres tro. Udøvelsen af deres tro var ulovlig i England. William Penn brugte sin rigdom til at købe Pennsylvania, hvor Quakers og folk fra andre trosretninger ville være fri til at udøve deres religiøse trosretninger. William Penn ønskede at skabe et samfund af total religionsfrihed, hvor der ikke ville være nogen officiel eller foretrukket religion, hvor der ikke ville være nogen forfølgelse baseret på personer valg af religiøs tro.

William Penn var en hellig kristen og elev af Bibelen. William Penn troede på Det Nye Testamentes skrifter som Romerne 10:12 Der er ingen forskel mellem jøde og græsk. og Galatians 3:28 Der er hverken jøde eller hedning eller slave eller fri, eller mand og kvinde for dig er en i Kristus.

Baseret på bibelens lære var slaveri ulovligt i Pennsylvania, indianere (indianere) blev behandlet som lige og med respekt. Kvinde fik rettigheder usædvanlige på det tidspunkt William Penn ønskede at skabe et samfund baseret på Bibelens lære om alle menneskers lighed.