Hvorfor modsatte mange sydlige folk republikansk kontrol med den nationale regering?

Hvorfor modsatte mange sydlige folk republikansk kontrol med den nationale regering?
Anonim

Svar:

Republikanerne var oprindeligt et anti-slaveri parti i 1850'erne.

Forklaring:

Da det republikanske parti blev dannet 1n 1854, var dets hovedplan at holde slaveriet i at udvide sig til de vestlige territorier. De fleste landejere, der var interesserede i at bosætte disse territorier (især Texas), var slaveholdige sydere. Det demokratiske parti var blevet associeret med sydlige slaveholderinteresser siden starten, og sydlige folk associerede republikanerne med nordlige korsfarere og travlt.

Omkring begyndelsen af det 20. århundrede begyndte de to parters roller at skifte. Republikanerne, der var kommet fremad gennem Theodore Roosevelt-præsidentskabet, blev mere forbundet med stor forretning. Demokrater morphed i to næsten separate parter, med sydlige demokrater i stigende grad at tage deres egen vej.

Ved Franklin Roosevelt-administrationen i 1933 var de almindelige demokrater blevet den liberale parti (sorte vælgere, loyale republikanere siden Lincoln, var for det meste lokket over til demokratiske side af FDR) og republikanerne havde været den konservative i et par årtier. Ved 1960'erne var syd overvældende republikanske (selv om det stadig ville give et overraskende antal demokratiske guvernører og præsidenter).