Hvad var den religiøse vækkelse, der fejede gennem kolonierne i slutningen af 1730'erne og 1740'erne?

Hvad var den religiøse vækkelse, der fejede gennem kolonierne i slutningen af 1730'erne og 1740'erne?
Anonim

Svar:

Den Store Awakening

Forklaring:

Den Store Awakening blev drevet af folk som George Whitefield, det var en reaktion på oplysningen, den vigtigste politiske trend i det attende århundrede.

Hvad var den Store Awakening?

Svar:

Den religiøse vækkelse blev kaldt den Store Awakening

Forklaring:

Den Store Awakening var en reaktion mod den stigende autoritet og åndelige døddom i de protestantiske kirker i kolonierne.

Den Store Awakening fokuserer på et dybt personligt behov for frelse. Jonathan Edwards understregede, at denne frelse blev opnået ved individuel nåde alene ikke af nogen handling fra den organiserede kirke.

Læringen som ledere som George Whitefield udfordrede den etablerede myndighed i traditionelle protestantiske kirker. Whitefield holdt sine møder i felter, såkaldte lejrbålsmøder, ikke i kirker. Han opfordrede sine tilhængere til at læse Bibelen for sig selv og gøre deres egne sind.

Samuel Davies trodde den etablerede myndighed ved at prædike direkte til fri sorte og slaver. Han ordinerede sorte ministre og opfordrede slaveruddannelsen.

Den store opvågning som oplysning understregede individets magt.Oplysningen stressede mennesker udgør deres eget sind med hensyn til filosofi og politik. Den Store Awakening understreger den individuelle personlige tilgang til frelse og kirkens styring. (Marty Kelly 3/3/2017) Disse to bevægelser samarbejdede med til at skabe den amerikanske revolution.

Den store opvågning bragte titusindvis af mennesker til en fornyet personlig tro på Gud. Det skabte nye protestantiske kirkesamfund og skabte et mere demokratisk lederskab i etablerede kirker. Genoplivningen havde betydelige konsekvenser for koloniernes samfund før den amerikanske revolution. Denne genoplivning hjælper med at lægge jorden arbejde for den amerikanske revolution.