Hvad var Storbritanniens reaktion på Boston Tea Party?

Hvad var Storbritanniens reaktion på Boston Tea Party?
Anonim

Svar:

Gennemgangen af de utålelige handlinger i 1774, tidligere kendt som tvangsakterne.

Forklaring:

Tepartiet vred briterne, og i gengældelse og for at undertrykke oprindelsen yderligere bestod Parlamentet i de utålelige handlinger i 1774, som omfattede

  • Boston Port Act
  • Quartering Act
  • Massachusetts regering lov
  • Retsplejelov

For at tilbagebetale briterne til den ødelagte te var kolonisterne begrænset til brugen af Boston Port gennem Port Act, indtil kolonisterne var i stand til at tilbagebetale de penge, der gik tabt - omtrent i dag svarende til 1,4 millioner dollars.

Kvartalsloven tillod britiske tropper at blive stillet i ubesatte bygninger i hele kolonierne. Før Boston-partiet var denne handling blevet gennemført, men kolonistyrkerne nægtede at samarbejde. Men denne gang blev det mere hårdt håndhævet.

Massachusetts-loven begrænsede kolonimagt i Massachusetts-regeringen. Denne handling bragte mest vrede, da briterne genoptog Massachusetts-charteret og bragte det under britisk regel. Det begrænsede rådhus møder til en gang om året lokalt og ramte frygt i andre kolonier regeringer.

Justitsministeriet bemyndiger retssager og retssager fra britiske loyalister og embedsmænd til at blive forsøgt hjem i Storbritannien for deres forbrydelser i kolonierne. Dette gav briterne en fordel, da straffen for britiske officerer i Storbritannien var meget kinder, selv for venlige, hjem igen. George Washington henviste til denne handling som "Murder Act", fordi det tillod britiske militærofficerer at chikanere amerikanerne og derefter undslippe retfærdighed.