Hvad var de grundlæggende ordninger i Connecticut og hvem skrev dem?

Hvad var de grundlæggende ordninger i Connecticut og hvem skrev dem?
Anonim

Svar:

Connecticut's grundlæggende ordrer var en tidlig form for en forfatning, der opregner grundlæggende borgerlige rettigheder. Det blev skrevet af Connecticut-borgerne og en stor John Mason.

Forklaring:

De grundlæggende ordninger i Connecticut anses for nogle at være de tidligste statskontrakter. Borgerne i byerne Wethersfield, Windsor og Hartford Connecticut ønskede et middel til selvstyre. Byerne var for langt fra regeringen i Boston MA. at blive styret let derfra.

Borgerne satte sig og skrev en forfatning for selvstyre. Princippet forfatteren synes at have været en stor John Mason. Da alle mennesker var enige om det, der var skrevet, ratificerede borgerne i de tre byer dokumentet. Dokumentet blev derefter sendt til Boston, hvor det blev godkendt.

Lige før den amerikanske revolution tilbagekaldte den britiske regering charteret og erstattede regeringen af en kongelig guvernør. Connecticut befolkning gemte dokumentet i et egetræ, senere kaldet charterægen.

Connecticut's grundlæggende ordrer blev skrevet af de mennesker, som den var bestemt til at styre. Det var en tidlig øvelse i forfatningsmæssigt demokrati.