Hvad er den di-elektriske konstant?

Hvad er den di-elektriske konstant?
Anonim

Et stofs permittivitet er en egenskab, der beskriver, hvordan det påvirker ethvert elektrisk felt opstillet i det. En høj permittivitet har tendens til at reducere ethvert elektrisk felt til stede. Vi kan øge kapacitansen af en kondensator ved at øge permeabiliteten af det dielektriske materiale.

Tilladelsen af ledig plads (eller et vakuum), ε0, har en værdi på 8,9 × 10-12 F m-1.

En materiales permittivitet gives sædvanligvis i forhold til fri rum, og den er kendt som relativ permittivitet eller Dielektrisk konstant εr (ω). Den dielektriske konstant er således ejendommen til et elektrisk isolerende materiale (et dielektrisk).

Dielektrisk konstant (relativ permittivitet) εr (ω)

ε (ω): Tilladelse

ε0: Tilladelse af ledig plads (eller et vakuum), Den dielektriske konstant er et udtryk for, i hvilket omfang et materiale koncentrerer elektrisk flux. Efterhånden som den dielektriske konstant stiger, øges den elektriske fluxdensitet, hvis alle andre faktorer forbliver uændrede. Dette gør det muligt for objekter af en given størrelse, såsom sæt af metalplader, at holde deres elektriske ladning i lange perioder og / eller holde store mængder ladning. Materialer med høje dielektriske konstanter er nyttige til fremstilling af højkvalitets kondensatorer.