Hvorfor er der så mange dværgstjerner (rød og hvid) blandt de nærmeste stjerner, men ingen blandt de lyseste stjerner?

Hvorfor er der så mange dværgstjerner (rød og hvid) blandt de nærmeste stjerner, men ingen blandt de lyseste stjerner?
Anonim

Svar:

Hovedsageligt på grund af temperaturer og størrelser.

Forklaring:

Der er en anden historie for hver type dværgstjerne, som vi ikke kan se.

Hvis du overvejer Proxima-Centauri, er Proxima Centauri dog den nærmeste stjerne til Solen, men på samme tid er den meget svag på grund af dens størrelse og hovedsagelig på grund af temperaturen.

Der er et simpelt forhold mellem et objekts lysstyrke og dets område og temperatur. Det går som dette.

lysstyrke #rekvisit# Areal * # T ^ 4 #

Proxima-Centauri er en rød-dværg, rød farve indikerer at det er temperaturen er under 5000 # grader # celcius. Overfladetemperaturen på Proxima-Centauri er ca. 2768.85 grader Celcius også det er en dværgstjerne, hvilket betyder, at den er meget mindre i størrelse sammenlignet med selv vores Sun. Hvis du kombinerer alle disse faktorer, får du en lav Luminosity Star næsten umulig at ses fra 4,25 lysår.

Hvid Dværg derimod er ekstremt varm, meget mere varmere end vores egen Sol i det vigtigste sekvensstadium. Denne enorme temperatur på en hvid dværg skyldes hovedsageligt trykket i kernen. Hvide dværge er ret svage, og temperaturen er ikke synderen denne gang. Det er området med den hvide dværg, der gør den temmelig svag. Området af en typisk Hvid Dværg, hvis det er omtrent det samme som Jordens Størrelse, er det meget svært at se sådan svagt objekt på sådanne afstande, idet man overvejer selv den nærmeste til os Sirius B på 8,6 Lysår.